)


Veel gestelde vragen

Klik op een vraag om het antwoord te lezen!

Deelname aan de campagne is gratis.
Alle sportkantines mogen deelnemen aan deze campagne, dus ook zonder de startvoorraad in te kopen. De sportkantines die de startvoorraad niet inkopen ontvangen het fysieke campagnemateriaal echter niet. Wel kunnen zij volop gebruik maken van het digitale campagnemateriaal (te downloaden op de actiepagina). Profkantine adviseert alle sportkantines die deelnemen om producten die weergegeven worden op de poster te verkopen, want ZIEN=KOPEN, dit is dus goed voor het rendement van de sportkantine.
Deze foto’s worden gebruikt om de winnaar te bepalen, daarnaast zullen een aantal van deze foto’s gebruikt worden voor (social) media uitingen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram, Magazines etc.
Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het opsturen van het fysieke campagnemateriaal. Deze kosten zijn voor Profkantine.
Mocht jouw sportkantine hebben gewonnen dan neemt Profkantine tijdig contact met je op. Ook kondigt Profkantine de winnaars aan via de e-mail, Facebook- en de Instagram pagina.
De datum, tijd en locatie van het feest worden afgestemd met de winnaar. Verder wordt de winnaar door Profkantine ontzorgd in de organisatie hiervan.


Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet en neem contact met ons op!

 Mail: info@deprofkantine.nl
 Telefoon/WhatsApp: 06 – 13845721