)


Doe mee en maak kans op een geheel verzorgde Q-Music Party in jouw sportkantine én andere spectaculaire prijzen!

Samen met jou gaan we de corona-achterstand inlopen door middel van een feestelijke heropeningscampagne die laat zien dat jouw sportkantine er niet alleen voor staat!

Meedoen = gratis, dus doe er vooral je voordeel mee!


Hoe werkt het?
  1. Bestel jouw startvoorraad* bij jouw eigen grossier. Op vertoon van de grossiersfactuur ontvang je vervolgens het bijbehorende campagnemateriaal vanuit Profkantine.
  2. Wil je nu al aan de slag? Download het digitale campagnemateriaal via de button onderaan deze pagina!
  3. Hang het campagnemateriaal op een zichtbare plek in jouw sportkantine.
  4. Jouw bezoekers gaan op de foto met het campagnemateriaal en zenden de foto’s in via www.vriendenvandekantine.nl/inzenden. Hoe meer ingezonden foto’s, hoe groter jouw winkans!
*Om in aanmerking te komen voor het fysieke campagnemateriaal dien je 15 collodozen aan te schaffen uit onderstaand assortiment. Koop de producten in de mix of meerdere van 1 bepaalde smaak, dat maakt ons niet uit. Koop je minder dan 15 collodozen in? Maak dan gebruik van de digitale campagnematerialen, te downloaden via de link onderaan deze pagina.
Jouw grossiersfactuur mag je sturen naar info@deprofkantine.nl. je mag hem ook via WhatsApp doorsturen naar: 06-13845721. Na ontvangst stuurt Profkantine het fysieke campagnemateriaal naar je toe!

Looptijd: deze actie loopt tot en met 31-12-2021.
Deze campagne wordt mede mogelijk gemaakt door: